Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aswad Wahs mourad
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Baya onderschept slim de pass. Abed-Abdul verovert de bal door een tackle van achteren. Abed-Abdul passt de bal met de wreef. Baaji is nu in balbezit. Baaji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Wamish rent richting de bal. Bouaziz onderschept slim de pass. Met opzet legt Abdelli zijn tegenspeler op de grond. Abdelli krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Baaji is nu in balbezit. Ariffadillah is nu in balbezit. Abdelli verovert de bal door een tackle van achteren. Baaji is nu in balbezit. Baaji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aswad Wahs - mourad 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Wahs 41%, mourad 59%.
Aswad Wahs - mourad 1:0

52e minuut.
Wamish speelt de bal door. Benachour bereikt de bal nog maar net als eerste. Benachour probeert naar een medespeler te passen. Abdelli rent richting de bal. Abdelli draait met de bal, schiet en ... Gubsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Aswad Wahs - mourad 2:0

72e minuut.
Bouaziz onderschept slim de pass. Benachour rent richting de bal. Bouaziz verovert de bal door een tackle van achteren. Bouaziz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Benhaim de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Wahs 39%, mourad 61%.
Aswad Wahs - mourad 2:0