Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aswad Wahs Realmadrid25011
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Debelle rent richting de bal. Debelle geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shaariff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al-Akram geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Abed-Abdul geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaleel Hajjaji met de inworp. Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Baaji krijgt zijn hoofd ertegen. Limam kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Siamiadi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baaji bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Benhalimaya passt de bal in één keer door. Al-Ghamdi is nu in balbezit. Benhaim verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Akram onderschept slim de pass. Al-Akram draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aswad Wahs - Realmadrid25011 0:1

32e minuut.
Maamria passt de bal met de wreef. Abdulla met een sublieme pass. Daar is Baaji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baaji haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Titsi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Abed-Abdul geeft een hoge lob. Titsi heeft problemen om de bal te vangen. Baaji onderschept slim de pass. Baaji draait met de bal, schiet en ... Adjoulnija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aswad Wahs - Realmadrid25011 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Wahs 53%, Realmadrid25011 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aswad Wahs - Realmadrid25011 1:1

46e minuut.
Shaariff raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skander komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Siamiadi met de inworp. Benachour geeft een lange en hoge pass. Daar is Baaji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdelli is nu in balbezit. Abdelli schiet op doel. Adjoulnija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Wahs 31%, Realmadrid25011 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aswad Wahs - Realmadrid25011 1:1