Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NABEUL klmù
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Leloup rent richting de bal. Skhiri rent richting de bal. Mansri maakt een afschuwelijke overtreding. Mansri krijgt een gele kaart. Skhiri roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Skhiri kan niet meer verder spelen. Huayata komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Mansri passt de bal in één keer door. Abdelmajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelmajid probeert naar een medespeler te passen. Ben Younes is nu in balbezit. Ben Younes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NABEUL - klmù 0:1

35e minuut.
Dradeni onderschept slim de pass. Dradeni draait met de bal, schiet en ... Khallali controleert de bal met de borst. Dradeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dradeni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Mansri geeft een hoge lob. Khanchil bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanchil passt de bal in één keer door. Mansri is nu in balbezit. Mansri schiet op doel. Boukadida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NABEUL 68%, klmù 32%.
NABEUL - klmù 0:1

47e minuut.
Abdelmajid speelt de bal door. Mansri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansri passt de bal in één keer door. Ben Younes rent richting de bal. Ben Younes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Younes rent richting de bal. Ben Younes met een sublieme pass. Mansri heeft problemen om de bal te vangen. Mansri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tizie met een sublieme pass. Khallali bereikt de bal nog maar net als eerste. Khallali probeert naar een medespeler te passen. Dradeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dradeni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dridi met een harde bal richting middenveld. Tizie kopt de bal weg. Benzekri probeert de bal aan de voet te houden. Dradeni rent richting de bal. Dradeni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Taïder geeft een hoge lob. Inworp. Benzekri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khanchil probeert de bal met de borst te controleren. Khanchil geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NABEUL 62%, klmù 38%.
NABEUL - klmù 0:1