Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
raojvn baha
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.3
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Masmoudi verovert de bal door een tackle van achteren. Ouhssine speelt de bal door. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Boughamni speelt de bal door. Allagui is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah onderschept slim de pass. Ab Abel Udarnah schiet op doel. Osmyniji probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Allagui geeft de bal voor. Klungelig pakt Boughanmi de bal. Mtimet rent richting de bal. Boughanmi verovert de bal door een tackle van achteren. Boughanmi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kaleel Hajjaji geeft de bal voor. Boughamni rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Salkin ... Strafschop! Boughamni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Boughamni kan niet meer verder spelen. Fersi komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kaleel Hajjaji neemt zijn aanloop. Bugarani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
raojvn - baha 1:0

44e minuut.
Salkin geeft de bal voor. Riahi rent richting de bal. Riahi passt de bal zonder na te denken. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raojvn 38%, baha 62%.
raojvn - baha 1:0

54e minuut.
Kriden met een harde bal richting middenveld. Allagui is nu in balbezit. Allagui met een sublieme pass. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kaleel Hajjaji is nu in balbezit. Ouhssine passt de bal met de wreef. Osmyniji kan de bal niet met de borst controleren. Kaleel Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel Hajjaji geeft een lange en hoge pass. Bugarani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Masmoudi geeft een hoge lob. Machranai heeft problemen om de bal te vangen. Toumi met een sublieme pass. Kaleel Hajjaji is nu in balbezit. Kaleel Hajjaji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Allagui geeft de bal voor. Khalfaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mansri. Mansri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: raojvn 42%, baha 58%.
raojvn - baha 1:0