Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mourad monstir
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Louvini trapt de bal weg. Zâalani kopt de bal weg. Daar is Ariffadillah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Ouaer bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ouaer schiet op doel. Gubsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ismail is nu in balbezit. Ismail geeft een lange en hoge pass. El Ouaer is nu in balbezit. El Ouaer draait met de bal, schiet en ... Gubsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mourad - monstir 0:1

20e minuut.
Salimi passt de bal met de wreef. El Ouaer heeft problemen om de bal te vangen. Zâalani bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ouaer rent richting de bal. El Ouaer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mhedhki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhedhki passt de bal in één keer door. Siamiadi is nu in balbezit. Bouaziz rent richting de bal. Bouaziz draait met de bal, schiet en ... Boussaid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Boussaid niet meer kan verder spelen. Hunyadi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mourad 57%, monstir 43%.
mourad - monstir 0:1

47e minuut.
Baya rent richting de bal. Ben Ahmed is nu in balbezit. Ben Ahmed speelt de bal door. El Ouaer bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ouaer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ariffadillah geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thagafi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zâalani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zâalani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Ben Ahmed de bal. Siamiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Ahmed begaat een overtreding. Ben Ahmed krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Benzekri passt de bal in één keer door. Zâalani bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ouaer rent richting de bal. El Ouaer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gubsi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thagafi neemt de hoekschop. Zâalani kopt de bal weg. Ben Ahmed rent richting de bal. Ben Ahmed haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ariffadillah geeft een hoge lob. Baya bereikt de bal nog maar net als eerste. Baya met een sublieme pass. Siamiadi is nu in balbezit. Siamiadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mourad - monstir 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mourad 60%, monstir 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mourad - monstir 1:1