Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aswad Wahs NABEUL
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Riafa is nu in balbezit. Riafa passt de bal in één keer door. Abdelli speelt de bal door. El-Ubaid is nu in balbezit. El-Ubaid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Benachour passt de bal zonder na te denken. El-Ubaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelli is nu in balbezit. Abdelli schiet op doel. Benie rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aswad Wahs - NABEUL 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Wahs 31%, NABEUL 69%.
Aswad Wahs - NABEUL 1:0

57e minuut.
Benachour bereikt de bal nog maar net als eerste. Dradeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dradeni passt de bal zonder na te denken. Khallali is nu in balbezit. Khallali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Benachour verovert de bal door een tackle van achteren. Benachour probeert naar een medespeler te passen. Daar is El-Ubaid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelli draait met de bal, schiet en ... Boukadida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Leloup is nu in balbezit. Leloup geeft de bal voor. Benachour bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelli is nu in balbezit. Abdelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Khallali passt de bal met de wreef. Abed-Abdul bereikt de bal nog maar net als eerste. Taïder onderschept slim de pass. Taïder met een sublieme pass. Thabet geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dradeni is nu in balbezit. Dradeni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aswad Wahs - NABEUL 1:1

85e minuut.
Abed-Abdul kopt de bal weg. Dradeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Benachour begaat een overtreding. Benachour krijgt een gele kaart. Dradeni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khallali zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Abed-Abdul is nu in balbezit. Abed-Abdul probeert naar een medespeler te passen. Benie bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ubaid bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ubaid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Wahs 42%, NABEUL 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aswad Wahs - NABEUL 1:1