Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NABEUL Aswad Wahs
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


25e minuut.
Abed-Abdul speelt de bal door. Baaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Baaji geeft een lange en hoge pass. Abdelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tazariani de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NABEUL - Aswad Wahs 0:1

33e minuut.
Leloup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tizie controleert de bal met de borst. Tizie speelt de bal door. Dradeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dradeni haalt uit met een fantastische trap. Ab Abel Udarnah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ab Abel Udarnah speelt de bal door. Riafa probeert naar een medespeler te passen. Baaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Baaji haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Leloup kopt de bal weg. Baaji rent richting de bal. Huayata onderschept slim de pass. Abdelli onderschept slim de pass. Abdelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NABEUL 55%, Aswad Wahs 45%.
NABEUL - Aswad Wahs 0:1

70e minuut.
Abdelli is nu in balbezit. Abdelli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Benie de bal. Baaji is nu in balbezit. Baaji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wamish is nu in balbezit. Huayata verovert de bal door een tackle van achteren. Huayata met een sublieme pass. Khallali bereikt de bal nog maar net als eerste. Khallali haalt uit met een fantastische trap. Ab Abel Udarnah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Benie geeft een hoge lob. Inworp. Falken met de inworp. Abdelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelli draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NABEUL 51%, Aswad Wahs 49%.
NABEUL - Aswad Wahs 0:1