Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mourad raojvn
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 14.3
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Al-Ghamdi geeft de bal voor. Ouhssine heeft problemen om de bal te vangen. Bouaziz onderschept slim de pass. Siamiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siamiadi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Boughamni passt de bal zonder na te denken. Bouaziz is nu in balbezit. Riahi verovert de bal door een tackle van achteren. Riahi geeft een hoge lob. Ab Abel Udarnah springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kaleel Hajjaji probeert naar een medespeler te passen. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Ariffadillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah verovert de bal door een tackle van achteren. Ab Abel Udarnah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mourad - raojvn 0:1

35e minuut.
Bouaziz probeert naar een medespeler te passen. Siamiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tazi. Tazi krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Siamiadi rent richting de bal. Siamiadi draait met de bal, schiet en ... Daar is Benzekri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouaziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouaziz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Al-Quarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Quarani met een sublieme pass. Ouhssine rent richting de bal. Kaleel Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel Hajjaji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mourad - raojvn 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mourad 54%, raojvn 46%.
mourad - raojvn 0:2

55e minuut.
Al-Ghamdi rent richting de bal. Boughamni verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Quarani is nu in balbezit. Boughamni verovert de bal door een tackle van achteren. Boughamni geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Tazi geeft de bal voor. Toumi kopt de bal weg. Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Ab Abel Udarnah schiet op doel. Gubsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mourad - raojvn 0:3

75e minuut.
Mhedhki speelt de bal door. Klungelig pakt Bouaziz de bal. Siamiadi is nu in balbezit. Bouaziz rent richting de bal. Bouaziz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mtimet met een snelle inworp. Daar is Riahi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riahi geeft een lange en hoge pass. Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Ab Abel Udarnah schiet op doel. Gubsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mourad 45%, raojvn 55%.
mourad - raojvn 0:3