Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azaiza tayaran
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Trazanieri met een snelle inworp. Braham rent richting de bal. Braham probeert naar een medespeler te passen. Guemamdia bereikt de bal nog maar net als eerste. Guemamdia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Doeltrap. Masmoudi trapt de bal weg. Hamdan kopt de bal weg. Guemamdia controleert de bal met de borst. Guemamdia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Trazanieri probeert de bal aan de voet te houden. Hamdan rent richting de bal. Djaâffar begaat een overtreding. Djaâffar krijgt een gele kaart. Hamdan raakt geblesseerd tijdens het duel. Hamdan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guemamdia springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azaiza 60%, tayaran 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
azaiza - tayaran 0:0

49e minuut.
Diali is nu in balbezit. Diali geeft een hoge lob. Benzid kopt de bal weg. Tonati heeft problemen om de bal te vangen. Tonati draait met de bal, schiet en ... Khelifi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
azaiza - tayaran 1:0

51e minuut.
Khelifi met een harde bal richting middenveld. Tamir kopt de bal weg. Daar is Diali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falken rent richting de bal. Falken geeft een lange en hoge pass. Khelifi bokst de bal weg.

57e minuut.
Benzid speelt de bal door. Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdan passt de bal met de wreef. Guemamdia is nu in balbezit. Guemamdia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Al Nasshar met een sublieme pass. Ziadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadi passt de bal in één keer door. Braham is nu in balbezit. Braham draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Abdelmajid heeft problemen om de bal te vangen. Abdelmajid met een sublieme pass. Tonati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benzid is nu in balbezit. Benzid geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Tamir onderschept slim de pass. Guemamdia bereikt de bal nog maar net als eerste. Braham rent richting de bal. Guemamdia rent richting de bal. Guemamdia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azaiza 35%, tayaran 65%.
azaiza - tayaran 1:0