Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
szaor fz 01 الترجي
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Delhoum is nu in balbezit. Ben Khaled rent richting de bal. Ben Khaled probeert naar een medespeler te passen. Messaouy rent richting de bal. Messaouy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Delhoum probeert naar een medespeler te passen. Ribiero is nu in balbezit. Ribiero probeert naar een medespeler te passen. Messaouy is nu in balbezit. Messaouy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lounes verovert de bal door een tackle van achteren. Lounes passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Atallah de bal. Godhbane verovert de bal door een tackle van achteren. Godhbane speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
szaor fz 01 - الترجي 0:1

35e minuut.
Zouabi geeft een hoge lob. Daar is Messaouy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lounes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khaled bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khaled haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Nefteziri onderschept slim de pass. Nefteziri probeert naar een medespeler te passen. Lounes geeft de bal voor. Daar is Atallah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atallah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szaor fz 01 56%, الترجي 44%.
szaor fz 01 - الترجي 0:1

47e minuut.
Fuhrabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrabi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tabut de bal onder controle te krijgen. Messaouy bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaouy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Godhbane rent richting de bal. Godhbane probeert naar een medespeler te passen. Ben Khaled bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khaled schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
szaor fz 01 - الترجي 1:1

72e minuut.
Zouabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atallah onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delhoum. Delhoum krijgt een gele kaart. Atallah raakt geblesseerd tijdens het duel. Lounes wilt de vrije trap nemen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szaor fz 01 37%, الترجي 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
szaor fz 01 - الترجي 1:1