Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
espirence lafayette sport
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Mert rent richting de bal. Ouertuni verovert de bal door een tackle van achteren. Zarrouk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zarrouk krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Suleiman verovert de bal door een tackle van achteren. Driedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Driedi geeft een lange en hoge pass. Azzouz rent richting de bal. Azzouz haalt uit met een fantastische trap. Khallali bokst de bal weg.

20e minuut.
Mert probeert naar een medespeler te passen. Abdulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Djaâffar onderschept slim de pass. Suleiman rent richting de bal. Suleiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
espirence - lafayette sport 0:1

21e minuut.
Rouissi met een sublieme pass. Driedi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suleiman is nu in balbezit. Suleiman schiet op doel. Driedi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Attayer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Tabet geeft een hoge lob. Yassen kopt de bal weg. Daar is Ben Neticha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ouertuni rent richting de bal. Ouertuni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Azzouz rent richting de bal. Mert verovert de bal door een tackle van achteren. Mert passt de bal met de wreef. Yassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yassen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Damoussi passt de bal in één keer door. Ouertuni rent richting de bal. Ouertuni passt de bal met de wreef. Azzouz is nu in balbezit. Azzouz schiet op doel. Khallali bokst de bal weg. Souayah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Azzouz rent richting de bal. Azzouz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
espirence - lafayette sport 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espirence 43%, lafayette sport 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
espirence - lafayette sport 1:1

85e minuut.
Mert passt de bal in één keer door. Ouertuni is nu in balbezit. Zarrouk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouertuni verovert de bal door een tackle van achteren. Ouertuni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Jlidi onderschept slim de pass. Jlidi geeft een lange en hoge pass. Aby-Hana rent richting de bal. Ouertuni rent richting de bal. Ouertuni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espirence 55%, lafayette sport 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
espirence - lafayette sport 1:1