Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
esperonse lafayette sport
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 13.1
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleiman probeert naar een medespeler te passen. El-Suleiman rent richting de bal. Fersi onderschept slim de pass. Fersi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Abdulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingin rent richting de bal. Ingin met een sublieme pass. Suleiman is nu in balbezit. Suleiman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman probeert naar een medespeler te passen. Benjeddi is nu in balbezit. Suleiman verovert de bal door een tackle van achteren. Suleiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
esperonse - lafayette sport 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esperonse 59%, lafayette sport 41%.
esperonse - lafayette sport 0:1

49e minuut.
El-Suleiman is nu in balbezit. El-Suleiman passt de bal zonder na te denken. El-Padiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulla is nu in balbezit. Abdulla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Zarrouk is nu in balbezit. Ouertuni verovert de bal door een tackle van achteren. Ouertuni probeert naar een medespeler te passen. Fersi is nu in balbezit. Fersi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bacha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ingin is nu in balbezit. Ingin geeft een lange en hoge pass. Fersi rent richting de bal. Fersi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ingin onderschept slim de pass. Abdulla onderschept slim de pass. Gabsi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gabsi krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Khallali trapt de bal weg van het doel. Abdulla rent richting de bal. Abdulla passt de bal met de wreef. Suleiman rent richting de bal. Suleiman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Ouertuni geeft de bal voor. Bakri is nu in balbezit. Bakri met een sublieme pass. Fersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fersi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
El-Padiari geeft een hoge lob. Fersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Neticha heeft problemen om de bal te vangen. Fersi onderschept slim de pass. Fersi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
esperonse - lafayette sport 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esperonse 45%, lafayette sport 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
esperonse - lafayette sport 1:1