Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tayaran ghhh
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Lahcen is nu in balbezit. Lahcen geeft de bal voor. Abdelmajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Neticha rent richting de bal. Ben Neticha draait met de bal, schiet en ... Khelifi bokst de bal weg.

10e minuut.
Hamdan speelt de bal door. Braham is nu in balbezit. Braham probeert naar een medespeler te passen. Guemamdia is nu in balbezit. Guemamdia schiet op doel. Al Nasshar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Braham verovert de bal door een tackle van achteren. Braham passt de bal zonder na te denken. Thagafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guemamdia onderschept slim de pass. Guemamdia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Daar is Abu-Abdel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamdan verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdan passt de bal met de wreef. Guemamdia is nu in balbezit. Guemamdia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tayaran - ghhh 1:0

28e minuut.
Hamdan met een sublieme pass. Braham rent richting de bal. Braham speelt de bal door. Klungelig pakt Guemamdia de bal. Guemamdia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hamdan rent richting de bal. Hamdan passt de bal zonder na te denken. Guemamdia is nu in balbezit. Guemamdia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tayaran - ghhh 2:0

43e minuut.
Trazanieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Trazanieri geeft een hoge lob. Hunyadi heeft problemen om de bal te vangen. Guemamdia bereikt de bal nog maar net als eerste. Guemamdia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tayaran 34%, ghhh 66%.
tayaran - ghhh 2:0

60e minuut.
Abu-Yassen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ayari komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Al Nasshar met een sublieme pass. Diali bereikt de bal nog maar net als eerste. Diali passt de bal in één keer door. Trazanieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Trazanieri geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Bugarani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hazalija met een snelle inworp. Braham is nu in balbezit. Braham schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Trazanieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Trazanieri geeft de bal voor. Hazalija kopt de bal weg. Guemamdia rent richting de bal. Guemamdia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tayaran - ghhh 3:0

80e minuut.
Alaoui passt de bal met de wreef. Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Abdel verovert de bal door een tackle van achteren. Baaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Baaji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tayaran 49%, ghhh 51%.
tayaran - ghhh 3:0