Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
szaor fz 01 espirence
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


34e minuut.
Muthanna met de inworp. Damoussi rent richting de bal. Damoussi geeft een lange en hoge pass. Azzouz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szaor fz 01 - espirence 0:1

40e minuut.
Jlidi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Godhbane rent richting de bal. Muthanna verovert de bal door een tackle van achteren. Ouertuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouertuni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szaor fz 01 61%, espirence 39%.
szaor fz 01 - espirence 0:1

53e minuut.
Muthanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouertuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouertuni probeert naar een medespeler te passen. Azzouz is nu in balbezit. Azzouz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ouertuni verovert de bal door een tackle van achteren. Ouertuni passt de bal zonder na te denken. Azzouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzouz schiet op doel. Kaleel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
szaor fz 01 - espirence 0:2

60e minuut.
Ben Khaled kopt de bal weg. Messaouy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiene bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaouy onderschept slim de pass. Messaouy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
szaor fz 01 - espirence 1:2

68e minuut.
Damoussi rent richting de bal. Damoussi geeft de bal voor. Jlidi met een sublieme pass. Azzouz rent richting de bal. Azzouz draait met de bal, schiet en ... Kaleel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Ribiero geeft de bal voor. Godhbane heeft problemen om de bal te vangen. Jlidi is nu in balbezit. Godhbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Godhbane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Muthanna de bal onder controle te krijgen. Messaouy is nu in balbezit. Bouzaiene is nu in balbezit. Messaouy verovert de bal door een tackle van achteren. Messaouy draait met de bal, schiet en ... Attayer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
szaor fz 01 - espirence 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szaor fz 01 40%, espirence 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
szaor fz 01 - espirence 2:2