Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lafayette sport الترجي
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atachi speelt de bal door. Abdulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulla schiet op doel. Kaleel probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Asma rent richting de bal. Suleiman begaat een overtreding. Asma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tabut zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zarrouk kan de bal niet met de borst controleren. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine haalt uit met een fantastische trap. Daar is Ben Neticha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khallali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Khallali trapt de bal weg. Fehik kopt de bal weg. Souayah probeert de bal aan de voet te houden. Nefteziri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nefteziri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lafayette sport 45%, الترجي 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lafayette sport - الترجي 0:0

56e minuut.
Aby-Hana geeft een hoge lob. Abbes kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tiabi de bal onder controle te krijgen. Nefteziri onderschept slim de pass. Nefteziri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Abbes is nu in balbezit. Atachi verovert de bal door een tackle van achteren. Abdulla is nu in balbezit. Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleiman draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lafayette sport - الترجي 1:0

68e minuut.
Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulla is nu in balbezit. Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulla onderschept slim de pass. Abdulla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jalmadani geeft de bal voor. Ben Neticha is nu in balbezit. Ben Neticha speelt de bal door. Braham bereikt de bal nog maar net als eerste. Braham geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suleiman rent richting de bal. Suleiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lafayette sport - الترجي 2:0

83e minuut.
Asma rent richting de bal. Asma met een sublieme pass. Daar is Zarrouk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lafayette sport - الترجي 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lafayette sport 46%, الترجي 54%.
lafayette sport - الترجي 2:1