Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tayaran lafayette sport
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Abdulla rent richting de bal. Abdulla schiet op doel. Hamdan controleert de bal met de borst. Abdulla rent richting de bal. Abdulla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Khelifi met een harde bal richting middenveld. Atachi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Braham. Braham krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Hazalija met een snelle inworp. Hamdan is nu in balbezit. Hamdan speelt de bal door. Oueslati rent richting de bal. Oueslati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ben Neticha met een harde bal richting middenveld. Al Nasshar kopt de bal weg. Oueslati bereikt de bal nog maar net als eerste. Oueslati draait met de bal, schiet en ... Khallali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tayaran - lafayette sport 1:0

16e minuut.
Doeltrap. Khallali trapt de bal weg. Hamdan kopt de bal weg. Oueslati heeft problemen om de bal te vangen. Oueslati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdan probeert naar een medespeler te passen. Souayah is nu in balbezit. Oueslati verovert de bal door een tackle van achteren. Oueslati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tayaran 41%, lafayette sport 59%.
tayaran - lafayette sport 1:0

50e minuut.
Hazalija is nu in balbezit. Hazalija speelt de bal door. Oueslati is nu in balbezit. Oueslati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tayaran - lafayette sport 2:0

57e minuut.
Braham bereikt de bal nog maar net als eerste. Braham haalt uit met een fantastische trap. Ben Neticha probeert de bal aan de voet te houden. Oueslati is nu in balbezit. Oueslati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kanzani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saïbi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Souayah geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hazalija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Braham heeft problemen om de bal te vangen. Braham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tayaran 46%, lafayette sport 54%.
tayaran - lafayette sport 2:0