Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azaiza lafayette sport
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Ben Neticha met een harde bal richting middenveld. Benzid heeft problemen om de bal te vangen. Abdulla met een sublieme pass. Suleiman is nu in balbezit. Suleiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
azaiza - lafayette sport 0:1

23e minuut.
Falken probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Bacha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulla schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
azaiza - lafayette sport 0:2

25e minuut.
Inworp. Benhaim met de inworp. Djaâffar bereikt de bal nog maar net als eerste. Djaâffar haalt uit met een fantastische trap. Tonati springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Aby-Hana speelt de bal door. Abdulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulla passt de bal zonder na te denken. Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleiman draait met de bal, schiet en ... Nefzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
azaiza - lafayette sport 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azaiza 50%, lafayette sport 50%.
azaiza - lafayette sport 0:3

74e minuut.
Klungelig pakt Tonati de bal. Djaâffar is nu in balbezit. Aby-Hana rent richting de bal. Tonati onderschept slim de pass. Tonati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Braham bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadi geeft een lange en hoge pass. Benhaim is nu in balbezit. Benhaim geeft een hoge lob. Khallali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tonati krijgt zijn hoofd ertegen. Khallali bokst de bal weg. Tonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
azaiza - lafayette sport 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azaiza 37%, lafayette sport 63%.
azaiza - lafayette sport 1:3