Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Ouled asker aerh
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Tlemçani is nu in balbezit. Guitouni maakt een afschuwelijke overtreding. Tlemçani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boussif zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Neagone krijgt zijn hoofd ertegen. Bahri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Neagone is nu in balbezit. Guitouni geeft de bal voor. Daar is Rahma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Askari bereikt de bal nog maar net als eerste. Askari draait met de bal, schiet en ... Jlidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Boussif is nu in balbezit. Boussif geeft een hoge lob. Atocha probeert de bal aan de voet te houden. Tlemçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlemçani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Boussif speelt de bal door. Benzarti bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzarti passt de bal in één keer door. Tlemçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlemçani passt de bal met de wreef. Bahri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Tlemçani is nu in balbezit. Tlemçani passt de bal in één keer door. Neagone rent richting de bal. Neagone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Ouled asker - aerh 0:1

24e minuut.
Boussif bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussif passt de bal in één keer door. Tlemçani probeert naar een medespeler te passen. Neagone rent richting de bal. Neagone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Tiabi de bal onder controle te krijgen. El Assali rent richting de bal. El Assali speelt de bal door. Askari bereikt de bal nog maar net als eerste. Askari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Ouled asker 44%, aerh 56%.
F.C. Ouled asker - aerh 0:1

62e minuut.
Julousuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Julousuni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Neagone de bal. Tlemçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlemçani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Neagone is nu in balbezit. Neagone speelt de bal door. Jaballah bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlemçani verovert de bal door een tackle van achteren. Tlemçani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Rahma onderschept slim de pass. Rahma probeert naar een medespeler te passen. El Assali met een sublieme pass. Askari bereikt de bal nog maar net als eerste. Askari draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Ouled asker - aerh 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Ouled asker 61%, aerh 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Ouled asker - aerh 1:1