Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aerh ghaith
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 13.8
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Lojanazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojanazi geeft een lange en hoge pass. Chedli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sellami bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sellami rent richting de bal. Tiabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi passt de bal met de wreef. Neagone is nu in balbezit. Neagone haalt uit met een fantastische trap. Bacha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aerh 38%, ghaith 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aerh - ghaith 0:0

54e minuut.
Sellami verovert de bal door een tackle van achteren. Boussif is nu in balbezit. Sellami verovert de bal door een tackle van achteren. Sellami schiet op doel. Chedli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jlidi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Bacha speelt de bal door. Tiabi kopt de bal weg. Daar is Ben Chrouda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neagone rent richting de bal. Neagone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Benzarti is nu in balbezit. Hammami onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benzarti. Hammami wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hammami kan niet meer verder spelen. Essid komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aerh 22%, ghaith 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aerh - ghaith 0:0