Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ilyes aerh
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


34e minuut.
Boussif speelt de bal door. Ben Kheder rent richting de bal. Ben Kheder passt de bal in één keer door. Neagone is nu in balbezit. Neagone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rahma geeft de bal voor. Inworp. Zouaoui met een snelle inworp. Klungelig pakt Ribiero de bal. Ribiero geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ilyes 66%, aerh 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ilyes - aerh 0:0

46e minuut.
Ribiero is nu in balbezit. Ben Kheder is nu in balbezit. Met opzet legt Ribiero zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ribiero moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ribiero schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ben Kheder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ben Kheder zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Neagone rent richting de bal. Neagone haalt uit met een fantastische trap. Jalmasani bokst de bal weg.

48e minuut.
Ben Kheder onderschept slim de pass. Ben Kheder speelt de bal door. Neagone rent richting de bal. Neagone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Boussif de bal onder controle te krijgen. Maliba is nu in balbezit. Maliba passt de bal met de wreef. Zouaghi rent richting de bal. Zouaghi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ilyes - aerh 1:0

81e minuut.
Zouaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouaoui geeft de bal voor. Chabbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouaghi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Chaâbane probeert de bal aan de voet te houden. Tlemçani rent richting de bal. Tonati is nu in balbezit. Tlemçani verovert de bal door een tackle van achteren. Tlemçani schiet op doel. Jalmasani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ilyes 53%, aerh 47%.
ilyes - aerh 1:0