Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
clubiste F.C. Ouled asker
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 22.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Limam neemt de hoekschop. Jaballah heeft problemen om de bal te vangen. Askari is nu in balbezit. Askari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Guitouni verovert de bal door een tackle van achteren. Guitouni geeft de bal voor. Boudaoud kopt de bal weg. Daar is El Assali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Assali haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. El Hadden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Abdelmajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaballah verovert de bal door een tackle van achteren. Jaballah met een sublieme pass. Askari bereikt de bal nog maar net als eerste. Askari schiet op doel. El Hadden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
clubiste - F.C. Ouled asker 0:1

40e minuut.
Ghorbel rent richting de bal. Ghorbel passt de bal in één keer door. Rahma rent richting de bal. Askari onderschept slim de pass. Askari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Mtimet onderschept slim de pass. Mtimet probeert naar een medespeler te passen. El Assali is nu in balbezit. Askari is nu in balbezit. Askari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaballah onderschept slim de pass. Askari speelt de bal door. El Assali bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
clubiste - F.C. Ouled asker 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clubiste 56%, F.C. Ouled asker 44%.
clubiste - F.C. Ouled asker 0:2

54e minuut.
Atocha rent richting de bal. Atocha geeft een lange en hoge pass. Rahma is nu in balbezit. Limam verovert de bal door een tackle van achteren. Limam geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Askari rent richting de bal. Askari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
clubiste - F.C. Ouled asker 0:3

61e minuut.
El Hadden met een harde bal richting middenveld. Guitouni is nu in balbezit. Guitouni passt de bal zonder na te denken. Askari is nu in balbezit. Askari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zitouni geeft een lange en hoge pass. Mahjoub rent richting de bal. Mahjoub geeft een lange en hoge pass. Askari rent richting de bal. Askari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clubiste 65%, F.C. Ouled asker 35%.
clubiste - F.C. Ouled asker 0:3