Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chedi bouriga gammarth 7arouch
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.7
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Riahi geeft een hoge lob. Horta is nu in balbezit. Rifa onderschept slim de pass. Zitoumi rent richting de bal. Zitoumi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Zitoumi rent richting de bal. Horta onderschept slim de pass. Horta geeft de bal voor. Daar is Ejukezi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ejukezi draait met de bal, schiet en ... Damoussi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Klungelig pakt Ghenania de bal. Ghenania probeert naar een medespeler te passen. El Euchi probeert naar een medespeler te passen. Ejukezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejukezi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Usmi speelt de bal door. Zitoumi rent richting de bal. Zitoumi speelt de bal door. Rifa rent richting de bal. Rifa draait met de bal, schiet en ... Benhalimaya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Ghenania probeert naar een medespeler te passen. Horta rent richting de bal. Zitoumi begaat een overtreding. Zitoumi krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Haj Kacem onderschept slim de pass. Zitoumi rent richting de bal. Haj Kacem verovert de bal door een tackle van achteren. Haj Kacem geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dieli kopt de bal weg. Messaouy rent richting de bal. Zitoumi met een sublieme pass. Rifa is nu in balbezit. Rifa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Liib kopt de bal weg. Messaouy geeft de bal voor. Zitoumi speelt de bal door. Rifa is nu in balbezit. Rifa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Khamar geeft een lange en hoge pass. Rifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifa passt de bal met de wreef. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chedi bouriga 57%, gammarth 7arouch 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chedi bouriga - gammarth 7arouch 0:0

53e minuut.
Horta geeft een hoge lob. El Euchi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Euchi passt de bal in één keer door. Ejukezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejukezi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Horta is nu in balbezit. Messaouy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Horta. Messaouy moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Messaouy kan niet meer verder spelen. Swayeh komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Horta is nu in balbezit. Zitoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitoumi passt de bal met de wreef. Rifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chedi bouriga 40%, gammarth 7arouch 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chedi bouriga - gammarth 7arouch 0:0