Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
L ETOILE cssfaxien
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Mokrani met een sublieme pass. Tebet probeert naar een medespeler te passen. Tebet rent richting de bal. Benzekri is nu in balbezit. Benzekri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
L ETOILE - cssfaxien 1:0

23e minuut.
Gabsi met de inworp. Salim Mustafa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tebet de bal. Benzekri bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzekri geeft de bal voor. Bejaoumi bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Tebet rent richting de bal. Tebet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
L ETOILE - cssfaxien 2:0

34e minuut.
Gabsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhma rent richting de bal. Gabsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Radhia verovert de bal door een tackle van achteren. Radhia speelt de bal door. Trabelsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Amdouni met een sublieme pass. Radhia heeft problemen om de bal te vangen. Radhia speelt de bal door. Chechia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chechia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tebet rent richting de bal. Ettayamar verovert de bal door een tackle van achteren. Benzekri verovert de bal door een tackle van achteren. Tebet is nu in balbezit. Tebet haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bejaoumi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Yazdanyar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salim Mustafa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benzekri is nu in balbezit. Benzekri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L ETOILE 48%, cssfaxien 52%.
L ETOILE - cssfaxien 2:0

53e minuut.
Gabsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabsi passt de bal met de wreef. Chechia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chechia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
L ETOILE - cssfaxien 2:1

63e minuut.
Fekhma is nu in balbezit. Radhia onderschept slim de pass. Radhia met een sublieme pass. Chechia rent richting de bal. Chechia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ettayamar heeft problemen om de bal te vangen. Salim Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa geeft een lange en hoge pass. Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Radhia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tebet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yazdanyar de bal. Tebet is nu in balbezit. Tebet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Zouaghi geeft de bal voor. Mokrani rent richting de bal. Mokrani passt de bal met de wreef. Chechia is nu in balbezit. Chechia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ettayamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Benzekri onderschept slim de pass. Benzekri met een sublieme pass. Tebet heeft problemen om de bal te vangen. Tebet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
L ETOILE - cssfaxien 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L ETOILE 46%, cssfaxien 54%.
L ETOILE - cssfaxien 3:1