Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hatembenromdha étoile
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Adjoulnija rent richting de bal. Adjoulnija speelt de bal door. Al-Malik heeft problemen om de bal te vangen. Sukbuni verovert de bal door een tackle van achteren. Sukbuni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Adjoulnija bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjoulnija geeft de bal voor. Klungelig pakt Nefzi de bal. Hammani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hatembenromdha - étoile 1:0

39e minuut.
Adjoulnija kopt de bal weg. Gomni is nu in balbezit. Met opzet legt Thagafi zijn tegenspeler op de grond. Thagafi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hatembenromdha 50%, étoile 50%.
hatembenromdha - étoile 1:0

55e minuut.
Cherieg met een snelle inworp. Benachour probeert de bal met de borst te controleren. Benachour met een sublieme pass. Mustafa rent richting de bal. Mustafa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hatembenromdha - étoile 1:1

60e minuut.
Thagafi geeft een lange en hoge pass. Bouaziz is nu in balbezit. Sukbuni rent richting de bal. Mustafa rent richting de bal. Mustafa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hatembenromdha 57%, étoile 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hatembenromdha - étoile 1:1