Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
islem TUN
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
El-Jurowani is nu in balbezit. Melli onderschept slim de pass. Melli passt de bal zonder na te denken. Jawachi is nu in balbezit. Jawachi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
islem - TUN 1:0

12e minuut.
Eudeline is nu in balbezit. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. Eudeline tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El-Jurowani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. El-Jurowani kan niet meer verder spelen. Belloumi komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Bejaoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejaoumi passt de bal met de wreef. Al-Dosary bereikt de bal nog maar net als eerste. Belhassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Belhassan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Bin-Amin trapt de bal weg. Klungelig pakt Belloumi de bal. Melli speelt de bal door. Jawachi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Benromdane rent richting de bal. Belloumi speelt de bal door. Jawachi rent richting de bal. Jawachi draait met de bal, schiet en ... Bin-Amin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: islem 51%, TUN 49%.
islem - TUN 1:0

56e minuut.
Belloumi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kouki komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ben Neticha rent richting de bal. Kouki onderschept slim de pass. Kouki probeert naar een medespeler te passen. Belhassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Belhassan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chouhcane probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Melli de bal. Melli speelt de bal door. Jawachi is nu in balbezit. Jawachi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: islem 51%, TUN 49%.
islem - TUN 1:0