Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manzel yh_gh
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 13.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ghenania met een snelle inworp. Mnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnari geeft een hoge lob. Fudayl rent richting de bal. Fudayl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
manzel - yh_gh 1:0

5e minuut.
Tibi onderschept slim de pass. Tibi probeert naar een medespeler te passen. Ghenania is nu in balbezit. Ghenania geeft de bal voor. Fudayl springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Diali passt de bal zonder na te denken. Al-Gherini is nu in balbezit. Muthanna verovert de bal door een tackle van achteren. Obeid rent richting de bal. Obeid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zouaghi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obeid rent richting de bal. Obeid draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Doeltrap. Zouaghi met een harde bal richting middenveld. Tibi heeft problemen om de bal te vangen. Obeid rent richting de bal. Obeid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Qassem Yousef bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnari met een sublieme pass. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Gherini is nu in balbezit. Al-Gherini passt de bal met de wreef. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Abiadh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ibn-Latif krijgt een gele kaart. Mnari raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mnari neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manzel 54%, yh_gh 46%.
manzel - yh_gh 1:0

62e minuut.
Ghenania bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghenania passt de bal zonder na te denken. Mnari heeft problemen om de bal te vangen. Mnari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
manzel - yh_gh 2:0

64e minuut.
Tibi is nu in balbezit. Tibi met een sublieme pass. Mnari met een sublieme pass. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manzel - yh_gh 3:0

66e minuut.
Qassem Yousef is nu in balbezit. Qassem Yousef passt de bal met de wreef. Muthanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeid rent richting de bal. Obeid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ghenania geeft een hoge lob. Tibi rent richting de bal. Met opzet legt Qassem Yousef zijn tegenspeler op de grond. Qassem Yousef krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Tibi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qassem Yousef. Tibi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fadhel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
manzel - yh_gh 4:0

89e minuut.
Mnari verovert de bal door een tackle van achteren. Mnari speelt de bal door. Fudayl is nu in balbezit. Mnari is nu in balbezit. Mnari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manzel 54%, yh_gh 46%.
manzel - yh_gh 4:0