Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iheb yh_gh
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


18e minuut.
Daar is Khamar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khamar probeert naar een medespeler te passen. Dhif rent richting de bal. Dhif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iheb - yh_gh 1:0

29e minuut.
Hammadou heeft problemen om de bal te vangen. Qassem Yousef bereikt de bal nog maar net als eerste. Qassem Yousef geeft de bal voor. Obeid bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Abid speelt de bal door. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif speelt de bal door. Muthanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthanna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zenaidi met een sublieme pass. Boussif bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussif passt de bal zonder na te denken. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iheb 52%, yh_gh 48%.
iheb - yh_gh 1:0

53e minuut.
Horta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boussif zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khamar rent richting de bal. Khamar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mouelhi heeft problemen om de bal te vangen. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif schiet op doel. Jalmadani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
iheb - yh_gh 2:0

61e minuut.
Boussif speelt de bal door. Zenaidi geeft een lange en hoge pass. Mansri controleert de bal met de borst. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khallali is nu in balbezit. Khallali passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Qassem Yousef de bal. Khamar rent richting de bal. Khamar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zenaidi is nu in balbezit. Zenaidi geeft de bal voor. Qassem Yousef probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dhif rent richting de bal. Dhif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
iheb - yh_gh 3:0

81e minuut.
Obeid is nu in balbezit. Obeid passt de bal in één keer door. Muthanna rent richting de bal. Muthanna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
iheb - yh_gh 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iheb 49%, yh_gh 51%.
iheb - yh_gh 3:1