Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iheb manzel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.7
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Tibi verovert de bal door een tackle van achteren. Tibi geeft een lange en hoge pass. Tazariani geeft een lange en hoge pass. Ghenania bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghenania geeft een hoge lob. Abdeli Osmani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Hammadou met een sublieme pass. Tibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibi passt de bal met de wreef. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Belaid raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Keren komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Zenaidi kan de bal niet met de borst controleren. Mnari rent richting de bal. Mnari speelt de bal door. Fudayl rent richting de bal. Fudayl draait met de bal, schiet en ... Abdeli Osmani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
iheb - manzel 0:1

40e minuut.
Zenaidi geeft een hoge lob. Inworp. Ghenania met de inworp. Mnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Fadhel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abid met een snelle inworp. Benabderrazik controleert de bal met de borst. Benabderrazik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iheb 63%, manzel 37%.
iheb - manzel 0:1

48e minuut.
Zenaidi passt de bal in één keer door. Tibi is nu in balbezit. Tibi speelt de bal door. Fudayl is nu in balbezit. Fudayl haalt uit met een fantastische trap. Abdeli Osmani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Abdelfattah geeft de bal voor. Inworp. Ghenania zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnari met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
iheb - manzel 0:2

60e minuut.
Tibi geeft de bal voor. Fudayl is nu in balbezit. Mnari rent richting de bal. Mnari draait met de bal, schiet en ... Abdelfattah probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
iheb - manzel 0:3

72e minuut.
Abid rent richting de bal. Abid geeft de bal voor. Fadhel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zenaidi rent richting de bal. Zenaidi probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iheb 49%, manzel 51%.
iheb - manzel 0:3