Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
esperense gebes club africin
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Benzekri verovert de bal door een tackle van achteren. Ghodhbane rent richting de bal. Skhiri is nu in balbezit. Ghodhbane verovert de bal door een tackle van achteren. Ghodhbane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Laraïedh rent richting de bal. Laraïedh speelt de bal door. Fekhma met een sublieme pass. Ghanmi is nu in balbezit. Ghanmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
esperense gebes - club africin 0:1

6e minuut.
Benabdelkader onderschept slim de pass. Idrissi onderschept slim de pass. Idrissi probeert naar een medespeler te passen. Ghanmi is nu in balbezit. Ghanmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ghodhbane rent richting de bal. Ghodhbane passt de bal met de wreef. Rozin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudaoud is nu in balbezit. Boudaoud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Haytham probeert naar een medespeler te passen. Liib is nu in balbezit. Hanini is nu in balbezit. Liib verovert de bal door een tackle van achteren. Liib geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esperense gebes 61%, club africin 39%.
esperense gebes - club africin 0:1

47e minuut.
Ghodhbane geeft de bal voor. Tamir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhma is nu in balbezit. Fekhma schiet op doel. Kriden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Mekni speelt de bal door. Daar is Ghodhbane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghodhbane passt de bal zonder na te denken. Ghanmi is nu in balbezit. Ghanmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Liib kopt de bal weg. Liib bereikt de bal nog maar net als eerste. Liib passt de bal met de wreef. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
esperense gebes - club africin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esperense gebes 55%, club africin 45%.
esperense gebes - club africin 0:2