Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yh_gh islem
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Obeid onderschept slim de pass. Muthanna is nu in balbezit. El Ouaer is nu in balbezit. Muthanna onderschept slim de pass. Muthanna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Horta kopt de bal weg. Qassem Yousef bereikt de bal nog maar net als eerste. Melli onderschept slim de pass. Jawachi is nu in balbezit. Jawachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yh_gh - islem 0:1

41e minuut.
Latfayak rent richting de bal. Muthanna rent richting de bal. Latfayak begaat een overtreding. Latfayak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yh_gh 48%, islem 52%.
yh_gh - islem 0:1

57e minuut.
Daar is Hurajah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurajah geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mouelhi de bal. Jawachi rent richting de bal. Jawachi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
yh_gh - islem 0:2

69e minuut.
Horta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eudeline met een snelle inworp. Melli is nu in balbezit. Melli geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Eudeline bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta is nu in balbezit. Horta passt de bal met de wreef. Melli bereikt de bal nog maar net als eerste. Melli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yh_gh - islem 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yh_gh 47%, islem 53%.
yh_gh - islem 0:3