Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iheb esperense gebes
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Hammadou geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haytham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mekni rent richting de bal. Mekni geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
iheb - esperense gebes 0:1

14e minuut.
Khamar geeft een hoge lob. Ben Hassine bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abid. Abid krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Doeltrap. Abdeli Osmani met een harde bal richting middenveld. Skhiri kopt de bal weg. Mekni is nu in balbezit. Mekni schiet op doel. Abdeli Osmani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
iheb - esperense gebes 0:2

17e minuut.
Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekni onderschept slim de pass. Mekni geeft een lange en hoge pass. Ben Hassine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Hassine geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hammadou is nu in balbezit. Mekni onderschept slim de pass. Mekni met een sublieme pass. Boudaoud is nu in balbezit. Boudaoud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Inworp. Abid met de inworp. Khamar kan de bal niet met de borst controleren. Khamar schiet op doel. Hammoudi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mekni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenaidi onderschept slim de pass. Zenaidi passt de bal met de wreef. Dhif rent richting de bal. Dhif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hammoudi is nu in balbezit. Dhif verovert de bal door een tackle van achteren. Khamar is nu in balbezit. Dhif rent richting de bal. Dhif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iheb 43%, esperense gebes 57%.
iheb - esperense gebes 0:2

59e minuut.
Hammadou speelt de bal door. Khamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamar passt de bal met de wreef. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iheb - esperense gebes 1:2

65e minuut.
Klungelig pakt Zenaidi de bal. Zenaidi geeft de bal voor. Daar is Tamir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
iheb - esperense gebes 2:2

78e minuut.
Khamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamar speelt de bal door. Dhif rent richting de bal. Dhif schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iheb 45%, esperense gebes 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
iheb - esperense gebes 2:2