Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
esperense gebes manzel
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Al-Gherini rent richting de bal. Al-Gherini passt de bal met de wreef. Daar is Hammoudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fudayl rent richting de bal. Fudayl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mazin geeft de bal voor. Tamir heeft problemen om de bal te vangen. Fudayl rent richting de bal. Fudayl schiet op doel. Kriden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
esperense gebes - manzel 0:1

14e minuut.
Mekni passt de bal met de wreef. Benzekri rent richting de bal. Mnari verovert de bal door een tackle van achteren. Fudayl rent richting de bal. Fudayl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
esperense gebes - manzel 0:2

28e minuut.
Benzekri passt de bal zonder na te denken. Mnari heeft problemen om de bal te vangen. Mnari passt de bal in één keer door. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bouchioua geeft de bal voor. Inworp. Haytham met een snelle inworp. Mekni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekni geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zouaghi met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Tibi de bal. Mekni rent richting de bal. Mekni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Haytham met de inworp. Mnari rent richting de bal. Mnari passt de bal met de wreef. Fudayl rent richting de bal. Fudayl haalt uit met een fantastische trap. Kriden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esperense gebes 59%, manzel 41%.
esperense gebes - manzel 0:2

77e minuut.
Ghenania kopt de bal weg. Klungelig pakt Tamir de bal. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
esperense gebes - manzel 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esperense gebes 56%, manzel 44%.
esperense gebes - manzel 0:3