Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TUN iheb
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Abid onderschept slim de pass. Abid met een sublieme pass. El-Jurowani rent richting de bal. Jaziri verovert de bal door een tackle van achteren. Jaziri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Boussif zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Jaziri de bal. Jaziri met een sublieme pass. Dhif rent richting de bal. Dhif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TUN - iheb 0:1

24e minuut.
Meuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuni passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Ejukezi de bal onder controle te krijgen. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUN 62%, iheb 38%.
TUN - iheb 0:1

60e minuut.
Dhif is nu in balbezit. Ejukezi is nu in balbezit. Dhif onderschept slim de pass. Dhif haalt uit met een fantastische trap. Bin-Amin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TUN - iheb 0:2

61e minuut.
Jaziri rent richting de bal. Belhassan is nu in balbezit. Jaziri verovert de bal door een tackle van achteren. Dhif rent richting de bal. Dhif haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Zenaidi passt de bal met de wreef. Jaziri met een sublieme pass. Benromdane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dhif is nu in balbezit. Dhif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TUN - iheb 0:3

67e minuut.
Ouertani speelt de bal door. Belhassan is nu in balbezit. Abdelfattah rent richting de bal. Belhassan verovert de bal door een tackle van achteren. Belhassan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abid zal de hoekschop nemen. El-Jurowani kopt de bal weg. Jaziri rent richting de bal. Jaziri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TUN - iheb 0:4

78e minuut.
Melliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melliti geeft de bal voor. Daar is Jaziri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boussif bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussif geeft een hoge lob. Bin-Amin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Abid met een sublieme pass. Daar is Hammadou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammadou geeft de bal voor. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUN 60%, iheb 40%.
TUN - iheb 0:4