Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club africin islem
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Eudeline geeft de bal voor. Baya rent richting de bal. Baya met een sublieme pass. Jawachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawachi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Yassen rent richting de bal. Yassen geeft een hoge lob. Jawachi kopt de bal weg. Melli bereikt de bal nog maar net als eerste. Melli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Latfayak passt de bal met de wreef. Khalfaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalfaoui passt de bal zonder na te denken. Jawachi rent richting de bal. Jawachi schiet op doel. Muthanna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
El Ouaer probeert de bal met de borst te controleren. Fekhma rent richting de bal. Fekhma speelt de bal door. Ghanmi is nu in balbezit. Ghanmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hmida kopt de bal weg. Yassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghanmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club africin - islem 1:0

45e minuut.
Khalfaoui geeft een hoge lob. Ghodhbane heeft problemen om de bal te vangen. Jawachi is nu in balbezit. Jawachi draait met de bal, schiet en ... Muthanna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club africin - islem 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club africin 54%, islem 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club africin - islem 1:1

48e minuut.
Latfayak geeft een hoge lob. Khalfaoui heeft problemen om de bal te vangen. Hmida met een sublieme pass. Ghanmi rent richting de bal. Ghanmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Baya bereikt de bal nog maar net als eerste. Liib onderschept slim de pass. Liib met een sublieme pass. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi draait met de bal, schiet en ... Chouhcane bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Ouaer met de inworp. Eudeline geeft de bal voor. Jawachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawachi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Laroussi verovert de bal door een tackle van achteren. Laroussi met een sublieme pass. Benabdelkader speelt de bal door. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Chouhcane trapt de bal weg. Laroussi geeft een hoge lob. Latfayak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi onderschept slim de pass. Ghanmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club africin - islem 2:1

87e minuut.
Laroussi is nu in balbezit. Laroussi geeft de bal voor. Benabdelkader probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El Ouaer bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ouaer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club africin 34%, islem 66%.
club africin - islem 2:1