Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stade tn jed
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Al-Juniy passt de bal met de wreef. Al-Ghamdi is nu in balbezit. Toumi verovert de bal door een tackle van achteren. Gubsi rent richting de bal. Gubsi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Keren is nu in balbezit. Gubsi onderschept slim de pass. Gubsi speelt de bal door. Toumi rent richting de bal. Toumi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Keren speelt de bal door. Daar is Al-Ghamdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Ghamdi passt de bal in één keer door. Chechia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chechia geeft een lange en hoge pass. Khaled probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Hamdan speelt de bal door. Gubsi rent richting de bal. Gubsi haalt uit met een fantastische trap. Lounes probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Keren geeft de bal voor. Al-Juniy rent richting de bal. Al-Juniy speelt de bal door. Gubsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubsi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
stade tn - jed 0:1

16e minuut.
Ghorbel met een sublieme pass. Thagafi is nu in balbezit. Chettaoui onderschept slim de pass. Chettaoui schiet op doel. Khaled maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
stade tn - jed 1:1

25e minuut.
Al-Ghamdi is nu in balbezit. Al-Ghamdi geeft een hoge lob. Chettaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghorbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghorbel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
stade tn - jed 2:1

26e minuut.
Ghorbel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ghazouani komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Hamdan is nu in balbezit. Al-Ghamdi maakt een afschuwelijke overtreding. Hamdan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bolgofiani met een snel genomen vrije trap. El-Anwar kopt de bal weg. Klungelig pakt Al-Juniy de bal. Toumi rent richting de bal. Toumi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hamdan zal de hoekschop nemen. Ghanmi met een sublieme pass. Toumi heeft problemen om de bal te vangen. Toumi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bouaziz met een sublieme pass. Chettaoui rent richting de bal. Bolgofiani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolgofiani krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ghazouani rent richting de bal. Toumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazouani begaat een overtreding. Ghazouani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stade tn 55%, jed 45%.
stade tn - jed 2:1

51e minuut.
Al-Ghamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Ghamdi met een sublieme pass. El-Anwar geeft een hoge lob. Ghazouani is nu in balbezit. Ghazouani haalt uit met een fantastische trap. Khaled bokst de bal weg.

58e minuut.
Bouaziz controleert de bal met de borst. Gubsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouaziz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bouaziz krijgt een gele kaart. Gubsi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gubsi kan niet meer verder spelen. Zouabi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Al-Ghamdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toumi is nu in balbezit. Toumi passt de bal in één keer door. Zouabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouabi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zouabi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lounes. Zouabi raakt geblesseerd tijdens het duel. Bolgofiani met een snel genomen vrije trap. Zouaoui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
stade tn - jed 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stade tn 45%, jed 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stade tn - jed 2:2

jed