Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
esprons jed
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Gubsi passt de bal met de wreef. Hamdan rent richting de bal. Hamdan passt de bal met de wreef. Toumi rent richting de bal. Toumi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Gubsi de bal. Gubsi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Rubeen de bal. Benjeddi rent richting de bal. Thagafi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thagafi krijgt een gele kaart. Benjeddi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Riafa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
esprons - jed 1:0

26e minuut.
Toumi probeert naar een medespeler te passen. Riafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Juniy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Al-Juniy is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Riafa rent richting de bal. Bolgofiani onderschept slim de pass. Bolgofiani met een sublieme pass. Gubsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubsi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esprons 62%, jed 38%.
esprons - jed 1:0

50e minuut.
El Khalifa geeft de bal voor. Klungelig pakt Bolgofiani de bal. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak draait met de bal, schiet en ... Thagafi probeert de bal aan de voet te houden. Khaled bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
esprons - jed 2:0

61e minuut.
Hamdan probeert naar een medespeler te passen. Toumi is nu in balbezit. Toumi met een sublieme pass. Gubsi is nu in balbezit. Gubsi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Riafa speelt de bal door. Benjeddi rent richting de bal. Benjeddi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maamria de bal. Maamria geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
El Khalifa passt de bal met de wreef. Falatah rent richting de bal. Falatah geeft een hoge lob. Benjeddi heeft problemen om de bal te vangen. Benjeddi geeft een lange en hoge pass. Khaled bokst de bal weg.

78e minuut.
Bolgofiani met een sublieme pass. Klungelig pakt Zahmoul de bal. Gubsi rent richting de bal. Gubsi haalt uit met een fantastische trap. Ghazghazi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rubeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjeddi verovert de bal door een tackle van achteren. Benjeddi probeert naar een medespeler te passen. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rubeen heeft problemen om de bal te vangen. Hichri rent richting de bal. Bolgofiani verovert de bal door een tackle van achteren. Toumi rent richting de bal. Toumi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: esprons 41%, jed 59%.
esprons - jed 2:0

jed