Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
avenir sportif de gabes kamelest29@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.9
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
El Euchi rent richting de bal. Fathalli verovert de bal door een tackle van achteren. Fathalli passt de bal met de wreef. Bouzaiene is nu in balbezit. Bouzaiene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Noueili trapt de bal weg. Alami kopt de bal weg. Daar is Khashshab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouzaiene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Limam de bal. Slama bereikt de bal nog maar net als eerste. Slama probeert naar een medespeler te passen. Bouzaiene is nu in balbezit. Bouzaiene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
avenir sportif de gabes - kamelest29@yahoo.com 0:1

42e minuut.
El Oualhazi passt de bal met de wreef. Slama is nu in balbezit. Slama passt de bal zonder na te denken. Bouzaiene bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiene haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Noueili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Noueili speelt de bal door. El Oualhazi kopt de bal weg. Tlemçani is nu in balbezit. Tlemçani schiet op doel. Bouchioua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avenir sportif de gabes 34%, kamelest29@yahoo.com 66%.
avenir sportif de gabes - kamelest29@yahoo.com 0:1

51e minuut.
Fathalli is nu in balbezit. Fathalli passt de bal in één keer door. Bouzaiene is nu in balbezit. Bouzaiene schiet op doel. Noueili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avenir sportif de gabes - kamelest29@yahoo.com 0:2

68e minuut.
Chaâbane is nu in balbezit. Tlemçani onderschept slim de pass. Tlemçani passt de bal zonder na te denken. El Euchi is nu in balbezit. El Euchi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
avenir sportif de gabes - kamelest29@yahoo.com 1:2

70e minuut.
Chaâbane rent richting de bal. Khashshab probeert naar een medespeler te passen. Fathalli met een sublieme pass. Bouzaiene rent richting de bal. Bouzaiene draait met de bal, schiet en ... Noueili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Safi is nu in balbezit. Safi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ghadbhum de bal onder controle te krijgen. El Oualhazi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Oualhazi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bouchioua met een harde bal richting middenveld. Slama is nu in balbezit. Slama speelt de bal door. Bouzaiene rent richting de bal. Bouzaiene haalt uit met een fantastische trap. Noueili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Limam met een sublieme pass. Tlemçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlemçani met een sublieme pass. El Oualhazi rent richting de bal. El Oualhazi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Limam is nu in balbezit. Alami rent richting de bal. Limam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Limam krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avenir sportif de gabes 39%, kamelest29@yahoo.com 61%.
avenir sportif de gabes - kamelest29@yahoo.com 1:2