Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jouini avenir sportif de gabes
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.6 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten hopeloos
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
AL-Sherki geeft een lange en hoge pass. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane passt de bal in één keer door. Daar is El Oualhazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Oualhazi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Limam rent richting de bal. Limam geeft een hoge lob. Boumijel is nu in balbezit. Boumijel draait met de bal, schiet en ... Yazdanyar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. El Oualhazi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Oualhazi draait met de bal, schiet en ... Yazdanyar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jouini - avenir sportif de gabes 0:1

17e minuut.
AL-Sherki speelt de bal door. Chouchane heeft problemen om de bal te vangen. Boumijel rent richting de bal. Boumijel geeft een lange en hoge pass. Khashshab geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
El-Talib rent richting de bal. El-Talib met een sublieme pass. Sassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassi draait met de bal, schiet en ... Noueili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jouini - avenir sportif de gabes 1:1

31e minuut.
El Oualhazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Hichem ... Strafschop! El Oualhazi raakt geblesseerd tijdens het duel. El Oualhazi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Yazdanyar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jouini - avenir sportif de gabes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jouini 59%, avenir sportif de gabes 41%.
Jouini - avenir sportif de gabes 1:2

48e minuut.
Mrad kopt de bal weg. Tlemçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlemçani probeert naar een medespeler te passen. El Oualhazi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Oualhazi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Machranai is nu in balbezit. AL-Sherki onderschept slim de pass. AL-Sherki speelt de bal door. El Oualhazi is nu in balbezit. El Oualhazi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mrad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zerrouki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jouini 58%, avenir sportif de gabes 42%.
Jouini - avenir sportif de gabes 1:2