Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL hIlal11 Latif Nimr
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Abd-al-Razzaq is nu in balbezit. Thabet verovert de bal door een tackle van achteren. Thabet passt de bal zonder na te denken. Qasem Ibn-Faisal is nu in balbezit. Qasem Ibn-Faisal haalt uit met een fantastische trap. Qusay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daar is Debelle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qasem Ibn-Faisal is nu in balbezit. Thabet rent richting de bal. Thabet draait met de bal, schiet en ... Qusay werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Abdel passt de bal met de wreef. Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. Thabet heeft problemen om de bal te vangen. Qasem Ibn-Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasem Ibn-Faisal schiet op doel. Qusay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Klungelig pakt Rashad de bal. Qasem Ibn-Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rashad ... Strafschop! Qasem Ibn-Faisal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thabet kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AL hIlal11 - Latif Nimr 1:0

37e minuut.
Abd-al-Karim onderschept slim de pass. Abd-al-Karim met een sublieme pass. Thabet met een sublieme pass. Qasem Ibn-Faisal is nu in balbezit. Qasem Ibn-Faisal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadi geeft een hoge lob. Rubeen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fakhr-al-din rent richting de bal. Fakhr-al-din schiet op doel. Rushdi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AL hIlal11 - Latif Nimr 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL hIlal11 41%, Latif Nimr 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AL hIlal11 - Latif Nimr 1:1

48e minuut.
Eudeline rent richting de bal. Eudeline passt de bal in één keer door. Daar is Fadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadi haalt uit met een fantastische trap. Rubeen probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Rashad is nu in balbezit. Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. Thabet rent richting de bal. Qasem Ibn-Faisal is nu in balbezit. Qasem Ibn-Faisal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Abd-al-Razzaq kopt de bal weg. Klungelig pakt Abd-al-Karim de bal. Hadi probeert naar een medespeler te passen. Fakhr-al-din rent richting de bal. Fakhr-al-din schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Rubeen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rashid met een snelle inworp. Fadi is nu in balbezit. Fadi schiet op doel. Rushdi bokst de bal weg.

67e minuut.
Rashad rent richting de bal. Qasem Ibn-Faisal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rashad raakt geblesseerd tijdens het duel. Rashad met een snel genomen vrije trap. Fadi kan de bal niet met de borst controleren. Fadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AL hIlal11 - Latif Nimr 1:2

80e minuut.
Kubane raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Elabasaniri komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Abd-al-Razzaq geeft een hoge lob. Rubeen probeert naar een medespeler te passen. Fadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fakhr-al-din is nu in balbezit. Fakhr-al-din draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL hIlal11 55%, Latif Nimr 45%.
AL hIlal11 - Latif Nimr 1:2