Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zanh Astronauts
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Amjad geeft een hoge lob. Chedli heeft problemen om de bal te vangen. Usmi rent richting de bal. Maliba verovert de bal door een tackle van achteren. Maliba draait met de bal, schiet en ... Abu Firuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Majdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zanh - Astronauts 1:0

11e minuut.
El Shazly met een sublieme pass. Ibn-Seif rent richting de bal. Ibn-Seif speelt de bal door. Chedli rent richting de bal. Chedli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Maliba de bal. Amjad is nu in balbezit. El Shazly begaat een overtreding. Amjad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wajih zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Chedli met een sublieme pass. El Shazly rent richting de bal. Met opzet legt Amjad zijn tegenspeler op de grond. Amjad krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Sarwat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khalid komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Chedli is nu in balbezit. Chedli passt de bal in één keer door. Daar is Al-Dobieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Dobieri schiet op doel. Rafiq probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ibn-Seif raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hammadou komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zanh 41%, Astronauts 59%.
Zanh - Astronauts 1:0

48e minuut.
El Shazly met een sublieme pass. Fellatah geeft een hoge lob. Hisein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Rafiq geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hammadou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Chedli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chedli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kalabane raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Walid komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Amjad rent richting de bal. Amjad speelt de bal door. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba draait met de bal, schiet en ... Abu Firuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zanh - Astronauts 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zanh 40%, Astronauts 60%.
Zanh - Astronauts 2:0