Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL hIlal11 Oildale
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Falatah is nu in balbezit. Thabet onderschept slim de pass. Thabet speelt de bal door. Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. Qasem Ibn-Faisal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Adjoulnaja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shafiq komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Thabet probeert naar een medespeler te passen. Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. Hikmat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Qasem Ibn-Faisal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thabet neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Abd-al-Karim passt de bal met de wreef. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi met een sublieme pass. Falatah is nu in balbezit. Falatah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ya`qub is nu in balbezit. Qasem Ibn-Faisal onderschept slim de pass. Falatah is nu in balbezit. Qasem Ibn-Faisal onderschept slim de pass. Qasem Ibn-Faisal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Rushdi trapt de bal weg van het doel. Sajid is nu in balbezit. Falatah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falatah krijgt een gele kaart. Sajid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sajid zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. Qasem Ibn-Faisal haalt uit met een fantastische trap. Abu-Abdel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AL hIlal11 - Oildale 1:0

30e minuut.
Hikmat geeft een lange en hoge pass. Abdel kopt de bal weg. Hamdan probeert naar een medespeler te passen. Falatah rent richting de bal. Falatah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Abd-al-Karim is nu in balbezit. Falatah verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Sajid zijn tegenspeler op de grond. Sajid krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL hIlal11 40%, Oildale 60%.
AL hIlal11 - Oildale 1:0

52e minuut.
Abdel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Horta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL hIlal11 66%, Oildale 34%.
AL hIlal11 - Oildale 1:0