Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moh459 alz3eem
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Mechuragui verovert de bal door een tackle van achteren. Mechuragui geeft de bal voor. Inworp. Huayata met een snelle inworp. Shakir geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Amr is nu in balbezit. Trazanieri rent richting de bal. Trazanieri passt de bal in één keer door. El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talib draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Shakir is nu in balbezit. Shakir geeft de bal voor. El-Talib is nu in balbezit. El-Talib draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
moh459 - alz3eem 0:1

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ya`qub geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Al-Tizieriani heeft problemen om de bal te vangen. El-Talib rent richting de bal. El-Talib draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kassem geeft een lange en hoge pass. Fawzi kopt de bal weg. Dawud heeft problemen om de bal te vangen. Shakir bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakir draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Shakir verovert de bal door een tackle van achteren. Shakir passt de bal in één keer door. El-Talib is nu in balbezit. El-Talib haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
moh459 - alz3eem 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moh459 74%, alz3eem 26%.
moh459 - alz3eem 0:2

48e minuut.
Bugarani passt de bal met de wreef. Benabderrazik rent richting de bal. Fawzi onderschept slim de pass. Trazanieri verovert de bal door een tackle van achteren. Trazanieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Fawzi heeft problemen om de bal te vangen. Dawud bereikt de bal nog maar net als eerste. Fawzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dawud wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dawud kan niet meer verder spelen. Aziz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bugarani geeft de bal voor. Aziz rent richting de bal. Aziz met een sublieme pass. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Aziz is nu in balbezit. Shakir onderschept slim de pass. Shakir passt de bal met de wreef. Benabderrazik rent richting de bal. Benabderrazik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
moh459 - alz3eem 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moh459 59%, alz3eem 41%.
moh459 - alz3eem 1:2