Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alz3eem moh459
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Inworp. Huayata met een snelle inworp. Shakir is nu in balbezit. Shakir draait met de bal, schiet en ... Dawud probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
alz3eem - moh459 1:0

16e minuut.
Dawud is nu in balbezit. Trazanieri rent richting de bal. Amr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amr krijgt een gele kaart. Trazanieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dawud komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alz3eem - moh459 1:1

19e minuut.
Al-Tizieriani geeft de bal voor. Bugarani rent richting de bal. Bugarani geeft een lange en hoge pass. Benabderrazik heeft problemen om de bal te vangen. Benabderrazik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alz3eem - moh459 1:2

28e minuut.
Fawzi passt de bal met de wreef. Mechuragui is nu in balbezit. El-Talib is nu in balbezit. El-Talib schiet op doel. Kassem controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alz3eem 36%, moh459 64%.
alz3eem - moh459 1:2

65e minuut.
Khalifa geeft de bal voor. Inworp. Ya`qub met de inworp. Shakir probeert de bal met de borst te controleren. Shakir geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Fawzi is nu in balbezit. Fawzi geeft de bal voor. Mustafa probeert de bal met de borst te controleren. El-Talib is nu in balbezit. El-Talib draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alz3eem - moh459 2:2

83e minuut.
Shakir is nu in balbezit. Al-Tizieriani verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Tizieriani geeft een lange en hoge pass. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alz3eem - moh459 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alz3eem 36%, moh459 64%.
alz3eem - moh459 2:3