Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kajrat moh459
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


28e minuut.
Bugarani geeft een lange en hoge pass. Hafiz probeert naar een medespeler te passen. Khayri heeft problemen om de bal te vangen. Bugarani geeft een hoge lob. Tabut kopt de bal weg. Malle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Al-Tizieriani met een sublieme pass. Dawud is nu in balbezit. Dawud passt de bal met de wreef. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik schiet op doel. Malle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajrat - moh459 0:1

34e minuut.
Suri speelt de bal door. Klungelig pakt Khayrat de bal. Al-Tizieriani is nu in balbezit. Khayrat verovert de bal door een tackle van achteren. Khayrat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Suri passt de bal in één keer door. Mustafa rent richting de bal. Khayrat onderschept slim de pass. Khayrat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mechuragui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechuragui geeft een hoge lob. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trazanieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Trazanieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajrat - moh459 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kajrat 42%, moh459 58%.
Kajrat - moh459 0:2

49e minuut.
Khalifa geeft een lange en hoge pass. Diya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al-Tizieriani. Diya raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Diya zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Suri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mustafa. Mustafa krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kassem rent richting de bal. Ramhe verovert de bal door een tackle van achteren. Ramhe passt de bal met de wreef. Daar is Khayrat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khayrat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Khalifa de bal onder controle te krijgen. Abdelhamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa maakt een afschuwelijke overtreding. Khalifa krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Suri verovert de bal door een tackle van achteren. Suri passt de bal met de wreef. Khayrat rent richting de bal. Khayrat haalt uit met een fantastische trap. Fakhri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kajrat - moh459 1:2

71e minuut.
Khalifa geeft een hoge lob. Elkhateeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhateeb passt de bal in één keer door. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Asma rent richting de bal. Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussain geeft de bal voor. Khayrat is nu in balbezit. Khayrat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kajrat - moh459 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kajrat 43%, moh459 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kajrat - moh459 2:2