Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FoRzA_rOmA shohan
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
El Khalifa rent richting de bal. Riafa rent richting de bal. Riafa passt de bal zonder na te denken. Bakr rent richting de bal. Bakr geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
El Khalifa probeert de bal aan de voet te houden. Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Riafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet is nu in balbezit. Tebet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Yazdanyar geeft een lange en hoge pass. Badra kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Riafa de bal onder controle te krijgen. Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Abd-al-Rahman kopt de bal weg. Muhannad rent richting de bal. Muhannad passt de bal zonder na te denken. Al-Dobieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dobieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Yazdanyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazdanyar met een sublieme pass. Mas`ud bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhannad is nu in balbezit. Muhannad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tebet is nu in balbezit. Badra onderschept slim de pass. Badra probeert naar een medespeler te passen. Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FoRzA_rOmA - shohan 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FoRzA_rOmA 45%, shohan 55%.
FoRzA_rOmA - shohan 1:0

54e minuut.
Mas`ud is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abd-al-Rahman. Mas`ud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mas`ud met een snel genomen vrije trap. Tebet is nu in balbezit. Tebet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Muhannad speelt de bal door. Benmbarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek passt de bal met de wreef. Tebet rent richting de bal. Tebet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
El Khalifa verovert de bal door een tackle van achteren. El Khalifa geeft de bal voor. Diya rent richting de bal. Abd al-Haqq onderschept slim de pass. Abd al-Haqq haalt uit met een fantastische trap. Abd al-Haqq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FoRzA_rOmA 41%, shohan 59%.
FoRzA_rOmA - shohan 1:0