Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shohan FoRzA_rOmA
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Diya geeft een lange en hoge pass. Riafa is nu in balbezit. Riafa met een sublieme pass. Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Riafa heeft problemen om de bal te vangen. Muhannad rent richting de bal. Muhannad passt de bal in één keer door. Abd al-Haqq rent richting de bal. Abd al-Haqq schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Abd-al-Rahman rent richting de bal. Abd-al-Rahman geeft een lange en hoge pass. Yazdanyar probeert de bal aan de voet te houden. Al-Dobieri is nu in balbezit. Al-Dobieri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shohan 44%, FoRzA_rOmA 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shohan - FoRzA_rOmA 0:0

80e minuut.
Klungelig pakt Al-Dobieri de bal. Abd al-Haqq bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazdanyar rent richting de bal. Abd al-Haqq onderschept slim de pass. Abd al-Haqq haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shohan 59%, FoRzA_rOmA 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shohan - FoRzA_rOmA 0:0