Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FoRzA_rOmA Kajrat
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abd-al-Fattah trapt de bal weg van het doel. Yazdanyar kopt de bal weg. Klungelig pakt Tebet de bal. Tebet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bakr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakr geeft een lange en hoge pass. Asma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mas`ud passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bakr de bal. Bakr probeert naar een medespeler te passen. Tebet is nu in balbezit. Tebet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FoRzA_rOmA - Kajrat 1:0

26e minuut.
Khayri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yazdanyar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Benmbarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benmbarek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Yazdanyar met een sublieme pass. Abd-al-Fattah is nu in balbezit. Abd-al-Fattah passt de bal met de wreef. Khayrat rent richting de bal. Khayrat haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Tebet draait met de bal, schiet en ... Hafiz onderschept slim de pass. Klungelig pakt Benmbarek de bal. Benmbarek haalt uit met een fantastische trap. Malle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FoRzA_rOmA - Kajrat 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FoRzA_rOmA 45%, Kajrat 55%.
FoRzA_rOmA - Kajrat 2:0

54e minuut.
Doeltrap. Abd al-Haqq met een harde bal richting middenveld. Hussain kopt de bal weg. Suri bereikt de bal nog maar net als eerste. Suri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Yazdanyar heeft problemen om de bal te vangen. Khayrat verovert de bal door een tackle van achteren. Khayrat met een sublieme pass. Suri rent richting de bal. Suri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
El Makhloufi geeft een hoge lob. Hamza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khayrat is nu in balbezit. Khayrat draait met de bal, schiet en ... Abd al-Haqq probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FoRzA_rOmA - Kajrat 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FoRzA_rOmA 46%, Kajrat 54%.
FoRzA_rOmA - Kajrat 2:1