Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hasan Ghalab alz3eem
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Diali is nu in balbezit. Diali met een sublieme pass. Ahmed rent richting de bal. Ahmed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hasan Ghalab - alz3eem 1:0

12e minuut.
Hunyadi geeft een lange en hoge pass. Amr is nu in balbezit. Al-Gherini is nu in balbezit. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hasan Ghalab - alz3eem 2:0

29e minuut.
Hunyadi met een sublieme pass. Ahmed rent richting de bal. Kamal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kamal krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kamal passt de bal zonder na te denken. El-Talib is nu in balbezit. Benmbarek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benmbarek krijgt een gele kaart.

34e minuut.
M`Hadhebi rent richting de bal. M`Hadhebi passt de bal in één keer door. Sadiq rent richting de bal. Ahmed is nu in balbezit. Ahmed draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hasan Ghalab 55%, alz3eem 45%.
Hasan Ghalab - alz3eem 2:0

47e minuut.
Huayata rent richting de bal. Huayata geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Benmbarek de bal. El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talib haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hasan Ghalab - alz3eem 2:1

78e minuut.
Al-Dosary rent richting de bal. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosary onderschept slim de pass. Al-Gherini bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Gherini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hasan Ghalab 63%, alz3eem 37%.
Hasan Ghalab - alz3eem 2:1