Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
. Real Barca ووزوززظزز
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Mahmud speelt de bal door. Fadl rent richting de bal. Fadl passt de bal zonder na te denken. Salkin is nu in balbezit. Salkin schiet op doel. Chedli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Eudeline passt de bal zonder na te denken. Al-Afdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Afdil met een sublieme pass. Abdelhamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelhamid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Fadl controleert de bal met de borst. Al-Afdil is nu in balbezit. Al-Afdil met een sublieme pass. Abdelhamid is nu in balbezit. Abdelhamid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hazalija geeft een hoge lob. Hamid probeert de bal met de borst te controleren. Hamid probeert naar een medespeler te passen. Al-Afdil heeft problemen om de bal te vangen. Al-Afdil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: . Real Barca 43%, ووزوززظزز 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
. Real Barca - ووزوززظزز 0:0

54e minuut.
Dhif kopt de bal weg. Mahjoub rent richting de bal. Mahjoub passt de bal met de wreef. Yassen is nu in balbezit. Yassen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hazalija heeft problemen om de bal te vangen. Hazalija geeft de bal voor. Daar is Hadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdelhamid rent richting de bal. Abdelhamid schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Daar is Mahjoub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif rent richting de bal. Dhif schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Yassen geeft een hoge lob. Hazalija kopt de bal weg. Al-Quarani kan de bal niet met de borst controleren. Abdelhamid is nu in balbezit. Abdelhamid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Avezaat kopt de bal weg. Daar is Fadl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Afdil is nu in balbezit. Abdelhamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelhamid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
. Real Barca - ووزوززظزز 1:0

86e minuut.
Eudeline met een sublieme pass. Mahmud rent richting de bal. Mahmud passt de bal in één keer door. Salkin is nu in balbezit. Salkin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hadi verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Afdil is nu in balbezit. Abdelhamid is nu in balbezit. Al-Afdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Afdil draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: . Real Barca 28%, ووزوززظزز 72%.
. Real Barca - ووزوززظزز 1:0