Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hummam Sihha عمر الهلالي
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Nabil geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Habend Foqui met de inworp. Amal bereikt de bal nog maar net als eerste. Amal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
El Habend Foqui rent richting de bal. El Habend Foqui passt de bal in één keer door. Amal heeft problemen om de bal te vangen. Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. Rahma met een harde bal richting middenveld. Rajab kopt de bal weg. Dhif is nu in balbezit. Dhif draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Azizudeen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Walid met een sublieme pass. Al Nasshar is nu in balbezit. Al Nasshar speelt de bal door. Dhif rent richting de bal. Dhif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hummam Sihha - عمر الهلالي 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hummam Sihha 53%, عمر الهلالي 47%.
Hummam Sihha - عمر الهلالي 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hummam Sihha 38%, عمر الهلالي 62%.
Hummam Sihha - عمر الهلالي 0:1